Bli soldat i foreningen vår

Fra du er fylt 16 år kan du bli soldat (til du er fylt 18 år må du ha foresattes tillatelse til å operere kanon og bære våpen). Du kan være yngre en dette, men da må du være sammen med en foresatt, og får ikke bære våpen. Når du begynner som rekrutt får du utdelt vår foreningsmappe med reglementer og annen nyttig informasjon. For å få mest mulig glede av hobbyen bør du lære litt historie, litt om uniformene og ikke minst om sikkerheten ved bruk av kanoner og andre våpen. Dette tilpasses den enkeltes ønsker og behov. Som soldat er du med på trening, og oppdrag i inn- og utland med likesinnede fra mange land. For å være med på flest mulig arrangementer har vi uniformer fra perioden 1685 – 1905. Som soldat skal du lære å opptre og leve som soldatene gjorde på den tiden.

MUSIKK

Info kommer

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.09 | 19:42

Heisann.
Jeg driver med Metalldetekting og kom over en gammel knapp, en såkalt "flatbutton" med kanon og skrift. Lurer på om dere har bilder av gamle knapper?

...
07.02 | 18:12

Hei,
var sammen med Ferry Burgmann på sikkerhetskurs 2014. Vi hadde det kjempe bra! Vil gjerne være med igjen! er det kurs i 2018? mvh Mark Ringeling

...
10.05 | 02:14

Eller en med elendig promille, sjanglete holdning og bronesmerke i skting.

...
10.05 | 02:07

Stilig bilde, må ha vært tatt av en skikkelig kanonfotograf med utrolig mye erfaring og med topp kamera.

...
Du liker denne siden